Архів новин за 2021 рік

Архів новин за 2021 рік

Перше вересня — це не просто дата нового навчального року у всій країні. Це початок нових кроків до успіхів і поразок, перешкод і перемог. Викладачі нашої гімназії завжди готові допомогти учням в досягненні цілей та порадіти разом усім перемогам.

Як завжди, в цей день в Запорізькій гімназії № 50 відбувся урочистий захід, присвячений Дню знань, в якому взяли участь першокласники та учні 11-А класу. Перші привітання промовив наш директор, Гузеватий Андрій Юрійович; привітали одне одного викладачі, батьки, учні. Всі вони побажали одне одному визначних успіхів у навчанні та творчих звершень. Учні 11–А класу винесли Державний прапор, залунав гімн України…

І ось вже першокласники разом із одинадцятикласниками - випускниками гімназії цього року, дали перший у своєму житті дзвоник на урок. Це – урочиста мить!

Учні 2-9 класів зустрілися в класних кімнатах: всі вони змінилися за літо, особливо дівчатка. Вони стали ще чарівніші.

Успіхів нам усім в новому навчальному році 2021-2022 р.р.!




День Незалежності України

З нагоди 30-ї річниці Незалежної України у гімназії 50 було проведено ряд заходів. У початкових класах учні переглянули відео "Історія довжиною 30 років". Для учнів 5-11 класів було організовано флешмоб " Яскраві моменти життя українців " . У шкільній бібліотеці оформлено виставку " Держави славна назва - Україна".

/Files/images/2020-2021/IMG_20210825_102040.jpg



Експозиція з нагоди святкування Великодня

Це радісне та світле свято, до котрого готуються заздалегідь із особливим трепетом. Великдень, або Світле Христове Воскресіння – найбільш очікуване свято для багатьох християн. Учні 1 - 11 класів також готуються до цього свята, а що в них вийшло - можна переглянути у відеоролику.

Відеоматеріал



22 квітня - Міжнародний день Матері-Землі

Вчителі початкової школи провели онлайн-урок з використанням інтерактивних ігор, щоб зацікавити та привернути увагу молодших учнів до цієї важливої теми.

Учням 5-11 класів було запропоновано пройти вікторину з цікавими питаннями, щоб перевірити обізнаність з даної теми та змотивувати бути відповідальними за життя нашої планети.

Відеопрезентація



Булінгу - ні!

Тема булінгу в наш час є дуже актуальною, тому класні керівники зі своїми учнями постійно проговорюють це питання . І щоб проникнутись цією проблемою, діти вирішили намалювати своє відношення, заклик бути добрішими один до одного та показати іншим, можливо в комусь ці малюнки запалять той вогник віри та надії, який їм потрібен саме в цей час. Давайте разом зупинимо булінг!

Відеопрезентація



Всесвітній день здоров'я

7 квітня - Всесвітній день здоров’я, відзначається щорічно в день створення в 1948 році Всесвітньої організації охорони здоров’я. Тому учні нашої гімназії вирішили показати, яке значення для них має здоров'я. Кожен клас створив коллаж на тему "Скарбниця здоров'я" та прийняв участь у челенджі "Здоровим бути модно, тому що..." . А результати проєктів ми можемо переглянути у відеоролику.

Відеопрезентація



Сьогодні 11 березня до нас завітала викладач акторської майстерності Цивата Юлія Валеріївна з Київського національного університету культури і мистецтв. Це університет майбутнього, з новими інформаційними, комп'ютерними і мультимедійними технологіями, престижною бізнес-освітою. Гарантує високу фахову підготовку, сучасний сервіс, незабутні студентські роки. Викладач на своєму прикладі показала, яку роль зіграв вибір професії у її житті. Зустріч була цікава та корисна.

/Files/images/2020-2021/vihrobota/IMG-7dbdd3682ed89a9b6eb1cfd0a3f7a997-V.jpg



Профорієнтація учнів 9-х класів

10 березня у Гімназію 50 до учнів 9-х класів завітали представники Запорізького класичного ліцею: директор - Баньковська О. Г. ; заступник директора з навчально-виховної роботи - Василенко Л. П. ; заступник директора з виховної роботи - Гончаренко М. М. Було пізнавально та цікаво.

/Files/images/2020-2021/rzne/IMG-16f7e54184bacc3eee3396ce03ff24b1-V.jpg



Упродовж 08–19 лютого 2021 року у Запорізькій гімназії № 50 проведено декаду предметів оздоровчо-естетичного та технологічного циклу,у рамках якої відбувалися заходи, спрямовані на повторення, зміцнення, поглиблення знань учнів з інформатики, фізичної культури, трудового навчання, та музики.

Звіт проведення декади предметів оздоровчо-естетичного та технологічного циклу Звіт проведення декади предметів оздоровчо-естетичного та технологічного циклуЗвіт проведення декади предметів оздоровчо-естетичного та технологічного циклу



Safer Internet Day

9 лютого наша гімназія долучилася до глобальної ініціативи заради безпечнішого та найкращого Інтернету (Safer Internet Day) - Дня безпечного Інтернету, який проходив під гаслом “Разом для найкращого Інтернету” . Протягом тижня на уроках інформатики, вчителями інформатики Гринь І.В. та Бондаренко А.П. обговорювалися можливості, виклики і правила безпечного користування Інтернетом.




Стажер із Франції

Сьогодні,05.02, учні гімназії познайомилися іще з одним французьким стажистом Теофілем. Спілкування, навіть дистанційне, з носієм мови має величезні переваги для тих, хто бажає підвищити рівень володіння мовою, для тих, хто любить пізнавати нове. Час пролетів непомітно. Задоволені учні чекають наступного уроку!



З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе Добро.

Цікаво та весело 18 грудня пройшло свято Миколая в Гімназії 50. До учнів 1 – 4 класів завітав Святий Миколай та подарував кожному подарунок і гарний

День Святого Миколая!



День пам'яті жертв Голодомору

Учні гімназії 50 вшанували пам'ять про жертв Голодомору, прочитавши вірш на пам'ять присвячених цьому, жахливому періоду! Все оформили у відеоролик, і ви можете переглянути його!

День пам'яті жертв Голодомору



Зі святом, вчителі!

Учителю! Пораднику і друже!

Ви вибрали дорогу непросту.

Ми Вам сьогодні дякуємо дуже

За Вашу працю вчительську святу!

Учні гімназії привітали своїх наставників з професійним святом. А як це було - дивіться у нашому відео.

Зі святом, вчителі!

Кiлькiсть переглядiв: 8

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.