6 грудня - День Збройних Сил України

6 грудня - День Збройних Сил України

6 грудня - це день, коли ми щиро вітаємо всіх найхоробріших, сильних та витривалих, справжніх патріотів - воїнів Збройних Сил України. Тому, сьогодні ми знову згадували про подвиги наших героїв, вшановували пам'ять тих, хто за нашу можливіть жити, навчатися, працювати, мріяти та творити заплатили найдорожчою ціною, ціною власного життя.

Також, сьогодні ми підвели перші підсумки святкової благодійної акції «Із вдячністю та шаною», метою якої було визначено збір святкових саморобних листівок та сувенірів для наших захисників та захисниць. Проте, відзначемо, що всі охочі, хто за певних причин не встиг долучитися до акції, матимуть можливість зробити це до найближчої п'ятниці, а вже наприкінці тижня всі привітання та подарунки будуть відправлені своїм адресатам. Тож не проґавте момент та зробіть свій внесок у нашу спільну Перемогу!

Посилання на відеоматеріал

Для найдопитливіших! Для тих, хто любить читати та цікавиться інформацією про Збройні Сили України, особливостями та завданнями їх структурних підрозділів, а також, просто цікавими історіями та фактами про наших національних героїв, бібліотекар гімназії пропонує до уваги онлайн-виставку тематичної літератури «Лицарі України». Приємного вам перегляду!

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.