Шкільний турзльот-2021

Сьогодні, 10 вересня 2021 року, Запорізька гімназія № 50 проводила щорічний шкільний турзльот, присвячений Всеукраїнському дню фізичної культури та спорту , який традиційно відзначається кожної другої суботи вересня.

Метою заходу було пропаганда здорового способу життя серед учнівської молоді та згуртування класних колективів шляхом залучення учнів до спільної діяльності.

Турзльот проводився на свіжому повітрі в умовах максимально наближених до дикої природи. Разом з педагогічними працівниками активну участь в організації та проведенні заходу приймали учні 11 – А класу . В межах цього заходу учні 5 – 9 класів мали можливість позмагатися та продемонструвати свій рівень кмітливості, спритності, знань та творчих здібностей. Продовж дня здобувачам освіти довелося творчо представляти свою команду; проходити туристичний маршрут; долати перешкоди , визначати сліди різних тварин; орієнтуватися на місцевості та інше. Всі змагання проводились у двох вікових категоріях , тому кожна команда мала можливість проявити себе та посісти призове місце. День видався плідним, веселим, насиченим приємними емоціями та радісними подіями. Приємною несподіванкою став музичний подарунок від учнів 11- А класу.

Наприкінці заходу було проведено урочисту лінійку, на якій були відзначені досягнення команд переможців у кожній з вікових категорій. В якості винагороди за свої старання та плідну роботу учні отримали не лише грамоти та подарунки, а й певний запас приємних вражень та згадок про цей день, якого точно вистачить на цілий рік.Дякуємо усім за проведення цього позитивного заходу!!!


Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.