Повернутися до звичайного режиму

Подорож до Харкова

Подорож до Харкова

Після закінчення навчального року, 30 травня, учні 6-8 класів мали подорож до Харкова. Харків всіх вразив чистотою, привітними мешканцями, красивими фонтанами, скверами та парками.

Велике задоволення діти отримали відвідуючи регіональний ландшафтний парк «Фе́льдман-Екопа́рк», який є одним із об'єктів природно-заповідного фонду України. «Фе́льдман-Екопа́рк»- це куточок живої природи посеред лісу недалеко від межі міста Харкова площею понад 140 га. На території екопарку є багато цікавого: насамперед зоопарк, кількість тварин якого наразі налічує понад 2000. Діти ознайомились з тваринами, про яких до цього тільки чули або бачили на малюнках, змогли деяких з них покормити різними ласощами. На території екопарку є багато фотозон, зони з ландшафтним дизайном та справжній ліс з його стежками, балками та галявинами. Було дуже цікаво та весело.

Другим пунктом нашої подорожі був «Ландауцентр» Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна. Експонати виставки пов’язані зі шкільною програмою з фізики, математики, біології. Серед них— овальний тавертикальний більярди, гойдалка-важіль, дивовижні двері, похилі площини з моторними іграшками, вражаючі маятники, розмаїття цікавої інформації на стендах та роздруківках, «звукові» труби, кольорові дроби, перевірка на «слухняність» рук, демонстрації оптичних явищ та ефектів. Діти мали змогу власноруч і в цікавій формі провести деякі досліди, пограти, розв’язати мозколомні задачки, позмагатися.

Ввечері всі стомлені, але дуже задоволені, повернулися у Запоріжжя. А отриманні враження ще надовго залишаться у пам’яті.

Відеоматеріал

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.