В школі чи вдома – вивчення іноземних мов – це цікаво!

Не зважаючи на те, що освіта міста знову опинилася перед викликом дистанційного навчання, вчителі та учні нашої гімназії не втрачають запалу та мотивації до вивчення іноземних мов. 29 березня педагоги методичного об’єднання вчителів англійської та іспанської мов розпочали декаду іноземних мов. У понеділок діти отримали перші цікаві завдання, які з задоволенням розпочали виконувати.

В перший тиждень активно працювали учні початкової школи, які навчаються очно. Вчителі англійської мови Лопухов О.В. та Чуприна Н.В. провели конкурс малюнків «Моя улюблена літера» серед учнів 1-х класів. Діти з задоволенням представили свої літери та повторили алфавіт.

Середа 31 березня стала днем проектів. Учні усіх класів з цікавістю працювали над груповими та індивідуальними проектами за темами «Школа моєї мрії», «Моє місто», «Моя країна», «Мій зоопарк», «Засоби масової інформації», «Шекспір». Завдяки цим проектам учні розширили свій власний словниковий запас, отримали та поділилися новою інформацією з однокласниками, вчилися працювати в команді та займатися пошуковою діяльністю. Початкова школа представила свої проекти в школі, учні середньої та старшої ланки працювали дистанційно. Результати їхньої роботи просто перевершили наші очікування – які ж вони талановиті!

1 квітня – день сміху! Вчитель Самойленко І.Р. провела веселу гру з учнями 4-А класу «Хто зверху?» Діти змагалися у кмітливості, швидкості, знаннях англійської лексики та граматики. Переможцями цього разу стали хлопці, але всі отримали величезне задоволення.

Вчитель Серебрякова Ю.С. провела з 6-Б класом онлайн вікторину про Іспанію. Виявилося, що ця країна сповнена цікавинок та справжніх загадок, які наші учні мали змогу розгадати.

На початку тижня було запущено челенджі «Вивчаю іноземну мову вдома» та «Я люблю англійську», а також розпочато конкурс ораторського мистецтва. Перші роботи вже отримані, і вони фантастичні!

В планах на наступний тиждень ще багато цікавого – онлайн вікторини, Kahoot, створення відео роликів та підбиття підсумків. Чекаємо з нетерпінням!


Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.