Повернутися до звичайного режиму

Перемагає той, хто мріє і говорить правду!

Перемагає той, хто мріє і говорить правду!

Кожного року учні нашої гімназії беруть участь у районному етапі конкурсу ораторської майстерності «Заговори, щоб я тебе побачив». Цього року через карантинні обмеження конкурс проходив дистанційно. Кожний учасник надавав відео свого виступу журі, яке оцінювало змістовність, аргументованість, вміння доводити власну думку, мистецтво триматися перед камерою і навички публічного виступу.

Честь нашої школи захищали дві тендітні дівчинки: учениця 3-Б класу Чемко Аліса (вчитель Веремйова Дар’я Дмитрівна) та Лисих Аліса (вчитель Черненко Альбіна Станіславівна). Третьокласниця Аліса так переконливо розповідала про свої мрії бути чарівником або палеонтологом, що журі визнало її виступ найкращім. Аліса Лисих розмірковувала, чи легко казати правду. На її думку, правда – це віра в людину, в її можливості. Саме тому правда не може принижувати. Але казати її не завжди легко. Досвідчені члени журі повністю погодилися з такою позицією та віддали учениці нашої школи 1 місце.

Щиро вітаємо наших учениць з перемогою! Аліса Чемко та Аліса Лисих тепер беруть участь в обласному етапі змагань. Побажаємо нашим ораторкам натхнення та перемоги.

/Files/images/2020-2021/vihrobota/дівчата.PNG

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.