Тиждень знань безпеки життєдіяльності

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

З 2 по 6 листопада у школі проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: «Вогнище – це небезпечно, будьте обережними!».У понеділок оголосили план роботи та теми виховних заходів. Також пройшла Акція «Сірники – не іграшки».

У бібліотеці третього листопада організовано виставку-огляд спеціальної літератури «Вогонь-друг, вогонь-ворог». Початковій школі показали мультфільми на цю тематику, для старшої школи запропонували переглянути документальний фільм.

У середу провели конкурс віршів, казок, ребусів та загадок про пожежну безпеку для учнів 1 – 6 класів. Конкурс буклетів на тему «А ти знаєш правила пожежної безпеки?» було проведено для учнів 7-11 класів.

У четвер - конкурс малюнків «Вогонь - не іграшка» для учнів 1 – 11 класів.

Робота проводилася згідно плану проведення тижня. Всі заходи, які були заплановані – вчасно проведені. Діти добре засвоїли норми та правила безпеки. Всі, без винятку знають номер телефонів пожежної частини (101), міліції (102), швидкої допомоги (103), вміють користуватися ними у випадку необхідності. Також засвоїли правила, чого не слід робити при відсутності дорослих:

- вмикати побутові електроприлади;

– розпалювати вогонь без нагляду дорослих;

– грати з сірниками та на дорозі, та інші.

Учні приймали активну участь у конкурсах на тижні безпеки життєдіяльності, деякі з робіт можна подивитись за цим посиланням :

https://drive.google.com/drive/folders/1B-UKnpFs6B2LX_JTzCRyqPjnETPBkc6W

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.