Мастер-клас "Світ електронних машин"

Мастер-клас "Світ електронних машин"

24 грудня учні 5А класу відвідали мастер-клас "Світ електронних машин", який проходив у Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці. Нас дуже добре зустріли ведуча і Дід мороз із Снігуронькою. Нам провели екскурсію по бібліотеці. Ми дізналися скільки книг і періодичних видань у бібліотеці, як вони зберігаються, нас ознайомили з каталогами.

Дуже цікаво було відвідати різні відділи: відділ документів на іноземних мовах, відділ природничо-наукової літератури, відділ документів з питань мистецтва, відділ краєзнавства та інші.

Тепер ми знаємо де можна більше дізнатися про історію нашого міста і області, де можна удосконалити свої знання іноземних мов спілкуючись з людьми з інших країн, люди скількох національностей мешкають у нашій області. Ми відвідали виставки картин і старовинних ялинкових прикрас.

Особливо нам сподобалось у технічному відділі, де нас навчили програмувати роботів. Кожен мав можливість запрограмувати робота, а потім ми організували змагання наших роботів. Було дуже цікаво!

Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.