Туристичний зліт-2019

Вже традиційно на території Великого Лугу, зустрічаються учнівські команди гімназії № 50. Цьогоріч зліт — найбільший. До шкільної родини приєдналося три п’ятих класи. Протягом дня учні школи виборювали першість у багатьох конкурсах. Серед них: «Змагання з туристичної техніки», «В’язання вузлів», «Орієнтування на місцевості», «Туристська ватра», «Відун», «Конкурс української пісні».

Вітальним словом учасників туристичних змагань привітали та підтримали директор гімназії Гузеватий Андрій Юрійович та заступник директора з навчально-виховної роботи Нежива Марина Андріївна. Спортивної витримки, дружних відносин, хорошого настрою, гарного відпочинку побажали учасникам судді конкурсу — 11-А клас. Ознайомившись з назвами команд та їхніми девізами, було проведено інструктаж з техніки безпеки на природі та графік виконування випробувань.

О 10-ій розпочалося перше завдання — орієнтування на місцевості, де учні повинні проявити свої вміння з географії, а також з біології та медицини. Вимірявши азимут, знайшовши кольорові олівці, та відмітивши місця їх перебування на карті, школярі поверталися назад до табору. У цьому конкурсі головне було швидко і правильно відгадати всі завдання, та першими прибути до фінішу.

Змагання з туристичної техніки було другим на черзі. В цьому конкурсі необхідно було на швидкість пройти всі дистанції.

Третім на черзі був конкурс пісні. Всі команди дуже добре впоралися з цим завданням.

За підсумковими результатами журі першість вибороли учнівські команди: (переможники серед 5х-6-х,7х-8х,9х-10).Окрім того, вітання переможцям в особистих видах змагань, а саме «Червонокнижні рослини та тварини»:

Головним сюрпризом дня був виступ 9-х та 6-х класів, які попри загальну підготовку приготували виступи художньої самодіяльності. Також, не обійшлося без щорічної традиції — пісня від 11-го класу, який, на жаль в останній раз брав участь у шкільному тур зльоті.
Сміття було прибране, речі зібрані, подарунки вручені, емоції та спогади отримані — турзліт-2019 завершено!


Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.